Szerelembe esel a hibáival:

Egyetlen kapcsolat sem tökéletes, ezért a lelki társak kapcsolata sem lehet kivétel. Bár a kettejük közötti kapocs erősebb, akkor is vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. A lelki társak viszont gyakran megértőbbek és elfogadóbbak egymással szemben, idővel megtanulják megszeretni a másik hibáit is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Intenzív:

A lelki társ mellett a kapcsolat intenzívebbnek hat, jó és rossz értelemben egyaránt. Amikor a rossz epizódokat éljük, a lelki társ mellett általában a probléma megoldására összpontosítunk, és ezért elfeledjük vagy könnyebben feldolgozzuk, a negatív élményeket.

Ti ketten a világ ellen:

A lelki társad mellett úgy érzed gyakran, hogy amíg Ő melletted van, addig semmi probléma nem érhet, mindent el tudsz viselni amit az élet tartogathat a számodra. Ez gyakran a „mi, az egész világ ellen” érzés írja le a legmegfelelőbben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: