Tapasztalt, öreg lélekként egészen másként viselkedhetsz, mint a többiek, függetlenül a tényleges életkorodtól. Más dolgok érdekelnek, néha talán nem is érted, miért nem találod a világban a helyed. Persze a többiek meg téged nem értenek. Ezekből a jelekből választ kaphatsz a miértekre. Tapasztaltad már valamelyiket?

1. jel: öreg lélekként elfogadod magadat

Tapasztalt, öreg lélekként elfogadod, szereted önmagadat, hallgatsz a megérzéseidre.Valahogy mindig rátalálsz a szeretetre anélkül, hogy különösebben keresnéd. Szeretet adsz, szeretetet kapsz.

2. jel: szeretnek az állatok

Szereted az állatokat, és az állatok is szeretnek téged. Ismeretlenül is hozzád bújnak, megszaglásznak a kutyusok, a macskák. Szívesen telepszenek melléd, hiszen megérzik a belőled áradó kedvességet, a pozitív energiákat.

3. jel: öreg lélekként erősen vonzódsz a természethez

Öreg lélekként nagyon szívesen töltöd az időt a szabadban, ha teheted, minél többet kirándulsz erdőkben, a hegyekben. Ösztönösen vonzódsz a természethez, a valódi otthonodnak érzed. Talán semmi sem tölti fel a lelked jobban, mint amikor friss levegőt szívhatsz.

4. jel: fiatalabbnak tűnsz a valós életkorodnál

Meglepően hangzik, mégis igaz, tapasztalt, öreg lélekként a külsőd az évek múlásával egyre fiatalosabb. Ugye mondták már neked, te évről évre fiatalabb, üdébb vagy? Hogy te egyáltalán nem is öregszel? Mindez azért lehetséges, mert a lelked tapasztal és változik, és nem a tested.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: