8. Intenzitás

Törekedj mindig a jóra, minél erősebben koncentrálj arra, hogy mit szeretnél jobbá tenni az életedben, kiknek szeretnél örömet okozni, segíteni. Minél többet gondolsz a pozitív dolgokra, annál intenzívebbé válnak a boldog pillanatok, a jó dolgok. Igyekezz mindennap lazítani, meditálni, minél hosszabb ideig tudod ezt az állapotot fenntartani, annál sikeresebb lesz a számodra fontos dolgok bevonzása, megvalósítása.

9. Frusztráció

A frusztrációval még több feszültséget, kellemetlen érzést vonzunk be. Inkább higgadj le, és küldj olyan üzenetet az Univerzumnak, amelyben a jó energiák közvetítésére kéred, ezáltal bevonzva a pozitív előjelű életmódbeli változásokat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-27

10. Türelmetlenség

Akik nem értik, hogy miért nem működik számukra a vonzás törvénye, nagy a valószínűsége annak, hogy nem fektettek be kellő időt abba, hogy a változás bekövetkezzen. Türelmesnek kell lenni, hiszen a kétségbeesés érzése rányomja a bélyegét a dolgok működésére, így nem fog bekövetkezni az, amit oly nagyon szeretnénk. Ha kismértékben is, de történnek változások, ezeket vegyük figyelembe, és legyünk türelmesek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: