4. Kreatívak és megbízhatóak

Egy queenslandi tanulmány készítői szerint a zöld szemű emberek nemcsak kreatívabbak embertársaiknál, hanem sokkal megbízhatóbbnak is tűnnek

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Irigylik őket

Ha kiválaszthatnánk, hogy milyen színű legyen a szemünk, akkor a legtöbben egyértelműen zöld szeműek szeretnénk lenni – állapították meg egy amerikai tanulmányban.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-06

6. Pókerarcuk van!

Egy internetes közvélemény-kutatás adatai szerint a zöld szeműeknek pókerarcuk van, nehéz belelátni a gondolataikba, ugyanakkor nem hajlamosak a dühkitörésekre. Nehéz őket kihozni a sodrukból – mesteri módon tudnak uralkodni az érzelmeiken.

7. Szeretik a hosszú kapcsolatokat

A közvélemény-kutatásban részt vevők szerint a zöld szeműek rendszerint hosszú távú kapcsolatokban élnek, és hajlamosak a romantikára – ideális alanyok egy életre szóló párkapcsolatra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: