Li Ching-Yeung egy világszerte ismert kínai herbalista volt. Miután meghalt a 250 éves férfi, az általa megfogalmazott hosszú élet titka az egész világot bejárta.

“A szívet az tartja nyugodtan, ha úgy ülünk, mint egy teknős, olyan gyorsan járunk, mint egy galamb, és úgy alszunk, mintegy kutya-vallotta a kínai herbalista.

Az idős férfi tanítása szerint érdemes mindig a szívünkre figyelni, és elhatárolni magunkat a negatív gondolatoktól. A gondolatnak ugyanis teremtő ereje van. Ma már a modern orvostudomány is elismeri, hogy a betegségek nagyrészét a gondolataink szerveinket befolyásoló hatalom okozhatja. Így alakultak ki az ún. pszichoszomatikus betegségek tünetei is, például a fejfájás, heves szívdobogás, verejtékezés, zsibbadás stb. Az alábbi történet egy igencsak hihető példája annak, hogyan gyógyítanak a gondolataink.

8 jel ami lebuktatja a csillagjegye alapján. Ha ezt veszed észre, fülig szerelmes beléd, csak titkolja!

Morris Goodmann 1981-ben repülő szerencsétlenséget szenvedett, gerincsérülése következtében teljesen lebénult. Gépek tartották éltben, és egyetlen dolog, ami arra utalt, hogy életben van, hogy tudott pislogni. Goodmann ismerte a gondolat hatalmát, és néhány napon belül ennek köszönhetően, újraregenerálta magát, és így önállóan is tudott lélegezni. Néhány hónap múlva felállt, járkált, majd teljesen helyrejött. Az orvosok értetlenül álltak a történések előtt, azonban ő tudta, hogy a pozitív gondolatai segítették a gyógyulásban.

Szakemberek készítettek egy listát, hogy melyik jellemvonásunk, milyen betegségeket vonzhatnak be. Próbáljunk meg pozitívan gondolkozni, változtassunk szokásainkon, alakítsuk a helyesebb irányba jellemünket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: