Thot

Történet:

A bölcsesség és az írás isteneként Toth Ozirisz tanácsadója és Hórusz védelmezője volt.

Jellem:

Kíváncsi és vállalkozó kedvű természetednek köszönhetően minden nagyon érdekel, ami furcsa és szokatlan. Harcos lelked folyton arra késztet, hogy felfedezd saját korlátaidat, anélkül hogy szem elől veszítenéd mindazt, ami fontos neked.
Éber vagy és felvilágosult, sok időt fordítasz az élet alapvető dolgaira, melyek örömöt és boldogságot hoznak neked. Nem igazán vagy számító, nagylelkűséged az őszinteségeddel vetekszik. Könnyen megnyered az embereket, hogy támogassák az elképzeléseidet, természetes tekintéllyel rendelkezel, melyet az emberek érzékelnek és elismernek.

Hórusz

Történet:

Az ég, a csillagok és a szerelem istene, Hórusz a fáraók védelmezője volt, egyike a legfontosabb és legidősebb egyiptomi istenségeknek.

Jellem:

Nagyon kedvelnek téged kedves, kissé pragmatikus, de nagylelkű természetedért. Tisztán látod a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni az életben, és egy harcos lelkével mész előre, képes vagy nagy projekteket is irányítani. Szeretsz kockázatot vállalni, és nem félsz a hosszú távon kamatozó lehetőségektől sem, van elég önbizalmad, hogy felelősséget vállalj, és végigvigyél mindent, amibe belekezdtél.
Szeretsz a vezetőülésben ülni, irányítani a dolgokat, bár ez nem tetszik szükségszerűen mindenkinek, főleg mikor elveszíted a türelmed vagy nem viselkedsz elég tapintatosan.

Anubisz

Történet:

Anubisz, a halál és a túlvilági élet istene felügyelte a mumifikáló ceremóniát. Figyelte az elhalálozókat, megvizsgálta a lelküket, és védelmet, békét ajánlott nekik.

Jellem:

Egy kissé paradox egyéniség vagy. Magányra vágysz, ugyanakkor szenvedélyesen keresed a társaságot. Rejtélyes vagy, tele titkokkal, inkább az árnyékot kedveled, mint a fényt, inkább maradsz névtelen, mint válsz híressé, ez diszkréciód titka. Rendkívüli érzékenység jellemez, és mindenáron lojális maradsz, magaddal és másokkal is őszinte vagy. Igazi idealista, tele túláradó érzelmekkel, aki számos csalódást szenved el életében, de ezeknek nem marad semmilyen hatásuk.
A szenvedések gyakran kihozzák depressziós hajlamodat, de képes vagy uralkodni bizonytalanságodon, és egyedül is megtalálod a megoldást problémáidra. Természettől fogva tehetséged van az emberekhez, a tanításhoz, a gyógyászathoz, főleg a pszichológiához, köszönhetően a tudat alatti világ megértésének.

Szerdai Horoszkóp 2023-07-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: