Széth

Történet:

A sötétség, a káosz, a sivatag, a vihar és a háború istene. Széth a gonosz megtestesítője.

Jellem:

Ambiciózus, szenvedélyes és perfekcionista vagy, mindig egyre magasabbra teszed a mércét. Számodra az akadályok azért vannak, hogy leküzdhesd őket, folyton új kihívások után nézel. Akkor érzed, hogy élsz, ha keményen bánsz magaddal.
Rendületlenül a jövőt kémleled, szeretsz gyorsan túl lenni a dolgokon, és nem szívesen lapozod fel a múltat. A baj csak az, hogy nem mindig tanulsz a tapasztalataidból, vagy legalábbis nem időben. Mindig újra és újra próbára teszed a képességeidet, de ez sosem elég. Gyűlölöd a középszerűséget. A szerelemben csak nehezen leszel úrrá a féltékenységen, de erős szenvedélyed, ami összehozott a partnereddel, képes arra, hogy életben tartsa a kapcsolatot.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-14 - Bár minden a lehetõ legjobb irányba haladhat most szerelmi téren...

Básztet

Történet:

A szerelem és a termékenység istennője. Básztet a nőiesség megtestesülése.

Jellem:

Alapvetően védekező természetű vagy, és mindig készen állsz, hogy megvédd magad. Az éberség az egyik legnagyobb erősséged, de a túlzott óvatosság néha akadályoz. Gyakran tűnsz gyengének és szégyenlősnek, sokszor elmész a jó lehetőségek mellett, vagy elodázod, hogy új embereket ismerhess meg, új élményekre tegyél szert. Ez az aggódós magatartás hátráltathatja a fejlődésedet. Pedig van benned elég báj és vonzerő.
Diplomáciai érzéked, jólelkűséged vonzóvá tesz mások szemében. Könnyen ráhangolódsz a beszélgető társaidra, és mindig megtalálod az odaillő szavakat. Tapintatos vagy és tehetséges, mindig képes vagy úgy haladni előre, hogy nem keltesz hullámokat, nem harsogsz a trombitádon és nem fúrod a többieket.

Szahmet

Történet:

Szahmet jelentése „erő, hatalom”, ő volt a háború és a vita istennője. Aszályt és éhínséget okozott, őt tartották az emberi boldogtalanság forrásának.

Jellem:

Szenvedélyes vagy, hajthatatlan és rendkívül büszke, határozott, életerős egyéniség. Ez nem mindig szerez neked barátokat, pedig gyakran elnéző vagy másokkal. Csak ritkán hibázol, sőt nagyon kemény is tudsz lenni magadhoz és másokhoz is. Rendkívüli önuralommal bírsz.
A büszke külső mögött egy őszinte, érzelmes és figyelmes ember lakozik, aki elismerésre vágyik, és nem tolerálja a csalást. Az emberek óvatosan járnak körülötted, hogy ne keresztezzék az utadat, amikor rossz passzban vagy. Jó érzéked van az üzlethez.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-14

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: