Az októberi Telihold a gyakorlatias Bika jegyében fog kiteljesedni, ezzel az elkövetkező két hét a megtisztulásról, elengedésről fog szólni. Az időszak feladata saját biztonságérzetünket, kényelmünket, komfortzónánkat érinti. Az elengedés, a változás most nem tűr halasztást és erről az univerzum gondoskodik is. A Telihold segítőjévé szegődött ugyanis a változásokat siettető és felszabadulásunkat segítő Uránusz bolygó. Ő a belső lelki szabadságunk szimbóluma, és nem a türelméről híres. Hirtelen, váratlan eseményeket generálhat, ha nem tudunk akadályozó ragaszkodásainktól megszabadulni. Neki köszönhető pl. ha hirtelen baleset ér minket és emiatt pihenőre kell mennünk. Vagy amikor váratlan veszteségek érnek bennünket, mert félelmeink miatt túlzottan be akartuk magunkat biztosítani. Mint mindig, most is a tudatalattinkba égett mintáinkkal, meggyőződéseinkkel lesz dolgunk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap a meghittség és a szeretet jegyében telhet, amennyiben hajlandó kinyilvánítani érzéseit a környezetében élõknek. Ha így tesz, a mai nap nagyban hozzájárulhat az ön számára oly fontos érzelmi stabilitás fenntartásához, melybõl hatalmas energiákat meríthet a mindennapi küzdelmek során. A csillagok ráadásul ehhez most jelentõs érzelmi többletet és pozitív energiákat adnak hozzá, így a ma megtett ölelések, a ma elcsattant csókok, a ma kiejtett érzelmes szavak jelentõs szereppel bírnak majd a jövõre nézve. Mindemellett a nap során még jókedv és vidámság is kísérheti lépteit, így ez egy igazán tökéletes nap lehet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hogy milyen minták kerülnek most terítékre?
A listára felkerülhetnek mindazok a félelmek, kételkedés, önbizalmatokat megingató családi minták, amik függőségekbe kergetnek és kalitkába zárják szárnyalni vágyó lelketeket. Bármi lehet az, amibe kapaszkodtok, ami nélkül életképtelennek érzitek magatokat. Pedig az egymás támogatása vagy a függőség a másiktól, nem ugyanaz.
Már gyermekként megélhettétek a félelmet, ami felnőtt korban aggódást okozott, hogy ha nem tudtok valakire támaszkodni, energiátokat nem tudjátok a másikéval egyesíteni, akkor nem tudtok érvényesülni. A súlyosabb függőségek esetén már saját boldogságotok érzését is a másikétól teszitek függővé, amivel a mindennapok boldogságát veszélyeztetitek. Természetesen emögött saját önbizalomhiányotok, szeretetlenség és lelki erőtlenség érzése dolgozik, amin változtatva tudjátok elvágni a függőségek láncait. Társsal vagy társ nélkül egyaránt az a feladatotok, hogy saját utatokat járjátok, amiért ti vállaltátok a felelősséget. Amikor két lélek társul szegődik egymás mellé, azzal vállalnak közös felelősséget, de nem vállalják át a másikét, nem mondanak le saját akaratukról, saját céljaikról és fejlődésükről. Fontosak maradnak maguk számára amellett is, hogy a másik ember is fontossá válik az életükben.

Angyali üzenet novemberre: Átfordul Minden, Változást már nem kerülheted el

Angyali üzenet novemberre: Átfordul Minden, Változást már nem kerülheted el

Édes november, vajon mit tartogatsz, mit mutatsz? Vajon milyen változás tart irányomba? Sokakat foglalkoztat a jövő titka, hogy mi közelít s tart feléd Sorsodban?

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: