Nyakunkon az újév! A fogadalmak fontolgatása mellett, sokan morfondíroznak már azon, vajon mit ígér számukra az elkövetkező 365 nap. A csillagok ezúttal sem rejtegetik a választ. Rossz hír viszont, hogy a tizenkettőből mindössze három csillagjegyre kacsint rá 2020-ban a szerencse. Míg a jóhír az, hogy a többieknek sem lesz okuk panaszra.

Szóval, melyik az a három csillagjegy, melyhez kegyesek lesznek a bolygók 2020-ban?

Szerdai Horoszkóp - Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket

Kos –

E jegy szülöttjeinek már most fel kell készülniük a jelentős változásokra, főként a magánéletükben. A csillagok ugyanis új szerelmeket ígérnek, melyek később mesés szerelmi történetekké fejlődhetnek, boldogan-élnek-míg-meg-nem-halnak befejezéssel. A Kosok minden egyes hónap minden egyes napján megújuló energiára számíthatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek –

Amennyiben még nem élsz tartós kapcsolatban, 2020-ban történik meg a nagy áttörés az életedben. Megismerkedsz valakivel, aki életed nagy szerelme lesz, arról viszont, hogyan tovább, egyedül te döntesz. Neked kell megtenned a döntő lépést. De azt is tudnod kell, hogy ha netán visszakoznál, a boldogság akkor is elkísér majd az év minden napján.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán –

Végre elérkezett a te időd is, amikor egy egész esztendő csak rólad, érted szól. 2020-ban rád talál az igaz szerelem, és talán még a családalapítást is fontolóra veszed. A házasságban élő Oroszlánok ismét meggyőződhetnek afelől, hogy jól választottak. A facér Oroszlánok pedig olyan személlyel találkoznak majd, akik álomszéppé varázsolják az életüket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika –

a kapcsolatodra nehéz időszak vár, azonban csakis a kommunikáció által kaphatsz választ a téged aggasztó kérdésekre. Szerencsére, a történeted hepienddel végződik, így továbbra is meleg, harmonikus párkapcsolatban élhetsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ismerd meg karmikus feladatodat a csillagok segítségével!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: