Mit üzennek a csillagok, ha már van párod, és ha még nincs párod? 2022-ben több lesz az összeköltözés, eljegyzés és házasságkötés az égen járó bolygók szerint.

Jupiter, a rend, igazság, törvény, erkölcs és bölcsesség bolygója az év során többször kedvez nektek, ha megérett bennetek az elköteleződés.
Amennyiben még keresed a párodat, számíts egyszerre több jelentkezőre! Hogy pontosan mikor, az kiderül, ha elolvasod a rád vonatkozó részt.

Itt a nők rangsora a csillagjegyük alapján!

KOS

Ha már van párod: 2022 első hónapjai azzal telnek, hogy a párod a szülei és/vagy ingatlanügyek miatt kapkod. Muszáj türelmesnek lenned vele, ha nem akarsz folyton perpatvart. Nyáron simán átveheted az irányítást, ami megnyugtatja őt, és jót tesz a kapcsolatotoknak. Ősszel minden fronton helyreáll a rend. A szerelem ismét beköltözik hozzátok, és ha eddig nem kötöttétek össze az életeteket, akkor év végén megtehetitek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha még nincs párod: 2022 elején a karriered építésére fogsz koncentrálni. Emellett a párkeresésre nem jut kapacitásod. Mivel elmúlik a görcs és az akarás, váratlan helyen és váratlan időben futhatsz össze egy hozzád hasonlóan spontán emberrel. A fellángolás őszig tart, amikor rádöbbensz, hogy ezt komolyan kéne venned, és behúzod a kéziféket. Ha ő nem sürget, akkor év vége előtt kicsivel folytatódhat a meseszerű történetetek.

BIKA

Ha már van párod: Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, 2022 tartogat kritikus időszakokat. A hagyomány szerint a hold- és napfogyatkozások nem jó előjelek. Ezekből ebben az évben 3 lesz: május 16., október 25. és november 8. Ekörül nagyon vigyázzatok a törékeny harmóniára, és tegyetek meg mindent, hogy ne legyen szóváltás! Ha ezeket átvészelitek, megerősödik a szövetségetek, és szintet léphet a kapcsolatotok.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha még nincs párod: 2022 nem a legideálisabb a párkeresésre. Magadat és a céljaidat kell rendbe tenned. Olyan hullámzó a szándékod, hogy a sors tanácstalanná válik: Vajon milyen párra vágysz valójában. Ezzel párhuzamosan a munkahelyeden hatalmas változások zajlanak, amelyek hol aggodalommal töltenek el, hol előrelépés esélyével kecsegtetnek. Amint lecsillapodnak a kedélyek, helyreáll a rend benned, és végre jöhet a szerelem.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-04

IKREK

Ha már van párod: A párod készül valamire. Nagyon bizonytalan, mert attól tart, hogy nem értesz vele egyet. Mivel mindkettőtöket érint ez a nagy változás, a tét nagysága nyomasztja őt május közepéig és ősszel. Segíts neki! Teremts bizalmas légkört! Finoman kérdezgesd, és nyugtasd meg, hogy legyen mersze előállni az ötlettel! Nyáron és az év végéhez közeledve jobb passzban lesz. Lehet, hogy akkor kéne beszélnetek erről.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha még nincs párod: Legyél őszinte önmagaddal: kinyitottad a szíved kapuját? Válogatsz még, vagy hajlandó vagy előítéletektől mentesen ismerkedni? Az év elején és ősszel ez nem megy valami flottul. Szóval jobb, ha nem erőlteted. Viszont nyáron és december végén egy baráti társaságban vagy egy rendezvényen összetalálkozhat a tekinteted valakivel. És egy fergetegesen gyors ismerkedésből komoly kapcsolat lehet…

RÁK

Ha már van párod: 2022-ben a párodnak vagy neked vagy mindkettőtöknek be kell neveznie valamilyen továbbképzésre ahhoz, hogy megtarthassátok a munkátokat, vagy előre léphessetek. Ez elég nagy kapacitást kitép a kapcsolatotokból anyagi és idő tekintetében egyaránt. Szóval több szervezést igényel, hogy egyikőtök se érezze elhanyagolva magát. Tegyetek ez ellen úgy, hogy rendszeresen közösen mentek pl. sportolni, kirándulni!

Ha még nincs párod: 2022-ben sem szabad megalkudnod. Legyél határozott abban a tekintetben, hogy nem kell mindenáron társ! Már tudod, hogy a „mindenáron”-nak borzalmas nagy az ára. Ettől függetlenül itt az ideje kicsit adnod magadra. Vegyél pár csinosabb holmit! Menj el sportolni, és jobban figyelj az étkezésedre! Egy megújult külső óriási önbizalmat ad. Közben a kisugárzásod is javul, és ezzel párhuzamosan a párkeresési esélyeid is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: