Egy bűntény során a nyomozók minden oldalról megvizgálják az esetet, összefüggések után kutatva... Belegondoltál már, hogy vannak olyan emberek, akikbe esetleg több agresszió, erőszak vagy akár extrém esetekeben gyilkos hajlam szorult születésüktől fogva?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez természetesen semmit nem jelent, de a kutatások és a személyiségtípusok alapján meg lehet határozni, melyik csillagjegyekre jellemző leginkább a bűnözés.

Így számolhatod ki, melyik aszcendens lenne a tökéletes párod – a deszcendens árulkodik

Nyilas

Élen jár a bűnözők között, több híres gyilkos is ebben a jegyben született. Leleményességüknek és kreativitásuknak köszönhetően a tetteik is igen elvetemültek tudnak lenni, például szeretik az alaposan kifundált bűntényeket, esetenként hosszú kínzásokkal egybefűzve.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Második helyen a Skorpió áll, a szadisták nagy része ebben a jegyben látta meg a napvilágot. Nagyobb a hajlam bennük a sötét tettekre, jellemzően bosszúvágyóak és hirtelenharagúak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: