Egy bűntény során a nyomozók minden oldalról megvizgálják az esetet, összefüggések után kutatva... Belegondoltál már, hogy vannak olyan emberek, akikbe esetleg több agresszió, erőszak vagy akár extrém esetekeben gyilkos hajlam szorult születésüktől fogva?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez természetesen semmit nem jelent, de a kutatások és a személyiségtípusok alapján meg lehet határozni, melyik csillagjegyekre jellemző leginkább a bűnözés.

Nyilas

Élen jár a bűnözők között, több híres gyilkos is ebben a jegyben született. Leleményességüknek és kreativitásuknak köszönhetően a tetteik is igen elvetemültek tudnak lenni, például szeretik az alaposan kifundált bűntényeket, esetenként hosszú kínzásokkal egybefűzve.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Második helyen a Skorpió áll, a szadisták nagy része ebben a jegyben látta meg a napvilágot. Nagyobb a hajlam bennük a sötét tettekre, jellemzően bosszúvágyóak és hirtelenharagúak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: