Ikrek

Mondták már, hogy túl kritikus vagy magadhoz? Ha nem, akkor jobb, ha tőlünk tudod, hajlamos vagy lenézni a teljesítményed, és másokat érdemtelenül feltenni a magas polcra. Pedig emberileg és szakmailag is szuper vagy, viszont egész életedben a véletlenek sorozatának fogod tekinteni a veled történt jó dolgokat, ha nem hiszel magadban igazán. Itt az ideje, hogy ezerrel elkezdj dolgozni az önbizalmadon, méghozzá az életed minden területén.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kezdj neki így: Vezess sikernaplót, és írj le minden egészen apró dolgot, ami szerinted fontos, értékelendő, és magadnak köszönheted. Ne felejtsd el esténként átfutni, és tudatosítanani magadban, mennyire klassz vagy.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-10 - A mai egy ideális nap lehet arra, hogy szerelmével megossza, ami...

Mérleg 

Számodra sokkal fontosabb a barátaid, a családod és a szerelme önbizalma, sikere, és te vagy önmagad számára az utolsó ember, aki kicsit is számít. Ezt az életet és hozzáállást már kipróbáltad, és pontosan tudod, mire számíthatsz. Most jöjjön az a rész, amiben sokkal nagyobb tiszteletet és szeretetet kapsz magadtól – benne vagy?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kezdj neki így: Azelőtt, hogy kinyitnád fejben a saját jövődet és annak tervezését, el kell hinned, hogy méltó és elég vagy arra, hogy bejárd. Készíts menőség-listákat: gyűjtsd össze azt a 10 dolgot, amit a legjobban szeretsz magadban, majd írd fel azt a 10 dolgot, amit szerinted mások szeretnek benned, végül kérdezd meg a hozzád igazán közelállókat, miért látnak klassznak. Fontos, hogy ne érezd gáznak pancsolni egyet abban, mennyire jó vagy, ha valakinek, neked óriási szükséged van a megerősítésre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: