Mindenki követ el hibákat, de sajnos kevesen képesek komolyan venni azokat. Megsértődni egyszerűbb, mint tanulni belőlük és megerősödve továbbmenni.

Három csillagjegy számára most jött el az idő, hogy összegezzék a múlt történéseit. Tanulva mindenből, egy szebb újév felé vehetik az irányt. Amint megbékélnek az új énjükkel, nyitva áll a szívük is: hogy beengedjék azt a személyt, akinek mindig is ott volt a helye.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szereted a biztonságot és inkább óvatos leszel. Maradsz a jól ismert dolgoknál. De a következő év egy kicsit összekuszálja a dolgaidat. Lehetőséged lesz újragondolni az életed, és ha bátran élsz vele, nyerni fogsz. Ez a megújulás a lelki társadhoz vezethet, akivel végre megtalálod a boldogságot. Méghozzá hosszú távon, ahogy vágysz rá, a sikertelen románcok után. Sokszor hitted már, hogy rátaláltál az igazira. Ezúttal valóban így lesz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Jövőre fontos dolgok ülepednek le benned. Rájössz, hogy mindenki követ el hibákat. És arra is, hogy ez jó dolog, ha tanulunk belőle. A múltbéli tévedésektől eddig nem tudtál elszakadni, és nem bocsátottál meg magadnak. Most ez is megváltozik, eljön a feloldozás ideje. Megváltozik a kisugárzásod is, vonzóbb leszel, mint valaha. Válogathatsz a jelentkezők közül. De számíts rá, hogy nagyon sokan lesznek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: