Te is utálod, ha a pasid másra csorgatja a nyálát? Ha bámulja a csajokat az utcán vagy a neten? Akkor elképzelhető, hogy az égből eredő a féltékenységed...

Ahány ember, annyi féle gyengepont létezik. Vannak, akiket teljes mértékben hidegen hagy mások véleménye és vannak, akik meggebednek azért, hogy a figyelem középpontjába kerülhessenek. Féltékenyek lehetünk az eladó lányra, akire a pasink kacsingat a közértben, a munkatársunk kinevezésére vagy az edzőnk jó alakjára is.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-10-22

Sok minden okozhatja a zöld szemű szörny feléledését, akár a régi sérelmek, akár a körölüttünk élő sok negatív példa... viszont az is lehetséges, hogy egyszerűen a véredben van a féltékenység. Nézzük azokat a csillagjegyeket, akiknek a sorsa már az égben elrendeltetett:

Kos

Lobbanékony, hirtelenharagú és szenvedélyes személyiségek. Gyakran hangulatemberek, aminek köszönhetően egy pillanat alatt elborítj0a agyukat a zöld köd, és akkor olyat tesznek és gondolnak, amit normális esetben nem tennének meg. Ebben az állapotuban nem tudnak fejből dönteni, sokkal inkább szívből cselekszenek azonnal. A jó hír, hogy hamar megnyugszanak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: