Szűz

Rettenetesen kritikus és maximalista, nem csak másokkal, hanem sajátmagával szemben is. Nem feltétlenül szerelmi ügyekben önti el őket a féltékenység, sokkal inkább a karrierben, teljesítményben vagy kinézetben szeretnének a legjobbak lenni. Sokszor a féltékenységükből nyerik az energiát arra, hogy nekiveselkedjenek a küzdelemnek a trónért, és ezt addig is csinálják, amíg meg nem nyerik el azt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Az összes jegy közül ő viszi a pálmát. Szinte mindenbe bele tudnak kötni, megőrülnek, ha nem ők vannak a középpontban. Kapcsolatuk is konfliktusos, ugyanis mindere egyből ugranak és nem tudják véka alá rejteni a nemtetszésüket. Barátaik hanyagolására is ki tudnak akadni, illetve bárkire, akik jobbnak gondolják magukat náluk. Lobog bennük a versenyszellem, ez pedig egész életüket végigkíséri.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-31 - Ma néhány olyan dologra derülhet fény, melyek...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: