Bár az idei nyár nem ígérkezik olyan verőfényesnek, mint reméltük, azért fáznunk nem kell majd és a következő csillagjegyeknek különösen nagy okuk lesz az örömre. Szuper, szerencsében és sikerekben bővelkedő június vár rájuk.

Hogy kik ők?

1# KOS

A június egyfajta befelé tekintő hónap is lesz számodra. Igyekszel megtalálni igazi önmagad, miközben nagyobb figyelmet fordítasz majd a kapcsolataidra is. Sokkal többet fogsz utazni, mint általában és nyitott leszel minden potenciális lehetőségre, amely az utadba kerül.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-09-12

Teljesen el leszel lazulva és ezzel a hozzáállással mérhetetlen pozitivitást sugárzol majd magadból. Vonzani fogod az embereket és bárki számára jó társaság leszel, amelyet ugyanígy te is fogsz élvezni.

2# BIKA

Anyagilag ennél jobb helyzetben mondhatni  már nem is lehetnél, éppen ezért kevés okod lesz az aggodalomra júniusban. A nyarad tökéletesen kezdődik és a szeszélyes idő ellenére jobban nem is érezhetnéd magad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azért utazásokat beiktatsz a hétvégéidre, és ha az eső közbeszól, majd váltasz beltéri programokra. Nagyon optimista leszel, semmi nem szegheti a kedvedet. Mintha a probléma szót kitörölnék a szótáradból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: