Ne hajszold a vagyont és a lelki előnyöket, mert a pénz majd jön, a lelki békéd pedig finom kincs. Éppen ezért védd, és csak megerősödve keresd a javakat és a szerelmet.

Mert ami meg van írva, az egyszer jön, akkor nincs menekülés.

Év vége felé súlyos lelki válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a gonosz híreszteléseknek. Még a szerelmedben és közeli szeretteidben sem bízol meg. A rettegés és a féltékenység nem fog előre vinni. Helyezd át a fókuszt saját magadra, belső életed tisztázására, talán így könnyebb lesz meglátnod mások ndítékait is. Vigyázz a régi baráti viszonyaidra, nézd a jót az emberekben!

Bika

Szerelem, esküvő, társ… Erről szól a Bika sorsa idén. Ha eddig tartottál a társkereséstől, akkor most mozdulj ki, barátkozz többet, talán még a neten is érdemes próbálkoznod. Ha már szerelemben élsz, igyekszel minden percet pároddal tölteni, éppen ezért romantikus programokat tervezel, és ezzel próbálod magad feltölteni. De mindenképp fontos az elővigyázatossg! A lenyűgöző kisugárzású Bikára nem csak a párja figyelhet fel, hanem mások  is, sőt, felbukkanhat egy már feledésbe merült régi szerető is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-20 - Míg egyfelõl, elvakítva a szerelemtõl, már alig várja, hogy szíve választottjával....

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-20 - Míg egyfelõl, elvakítva a szerelemtõl, már alig várja, hogy szíve választottjával....

Próbáljon meg kiutat találni ebbõl a kutyaszorítóból, mielõtt még belekerül egy ördögi körben, ahonnan már maga sem látja már a kiutat.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ikrek

Hatalmas előrelépést jósolnak a kártyák az Ikreknek. Ha szeretnél gyereket, most készülj, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Az ikreknek fontos a család, a saját gyermek, mert így érzi teljesnek az életét, ne késlekedj! Párodat lásd el minden jóval, különösen az év vége felé, és akkor nem tud majd nélküled élni. Most kicsit jobban tudsz a munládra is koncentrálni, aminek hamarosan élveztheted a gyümölcsét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma egy baráti összejövetelre kerülhet sor, amelynek alkalmával nagyon is jól fog szórakozni, ráadásul most a kellemes perceket még jobban feldobhatja egy kínálkozó, üzleti, vagy más egyéb szakmai lehetõség is, ami ráadásul most egy igen váratlan irányból érkezhet, így igazán izgalmas napnak nézhet elébe, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: