Halak

Maximalista vagy, legalább ennyire analizálod túl a dolgokat, és mindezt csak tovább tetézi, hogy te vagy a legegyüttérzőbb csillagjegy az összes közül. Épp ezért jelent számodra annyi dilemmát még egy egészen egyszerű kérdés megválaszolása is. Utálsz hosszan két munka, lehetőség vagy potenciális pasi között őrlődni. Egyfelől gyűlölsz, és nem is nagyon tudsz nemet mondani, másfelől pedig magadat sem szívesen fosztod meg a lehetőségektől. Ezért fordul veled elő, hogy szerelmi fronton viszonylag könnyen keveredsz kalandokba, viszont a biztos kapcsolatodról sem szívesen mondasz le.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

Ikrek

Totálisan ki akarod zárni a hibalehetőségeket, ami a gyerekkorodból hozott maximalizmusodból fakad. Ehhez viszont mindent tisztán kell látnod, minden oldalról meg kell vizsgálnod, és lefuttatnod magadban, hogyan érzenéd magad az A, és hogyan a B döntés után. Te így látod magad, a külvilág viszont úgy, hogy magad előtt tologatod az igazán nagy kérdéseket, de nincs elég bátorságod, hogy letedd valamelyik mellett a voksodat. Ideje rácáfolnod erre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Rendkívül legyen óvatos a közlekedéssel és más, fizikai tevékenységekkel, kedves Ikrek, ugyanis kisebb sérüléseket szenvedhet, ha nem vigyáz. Mindazonáltal, ma egy kellemes meglepetésben is része lehet, talán titkon sejti is milyenben, egy olyas valaki részérõl, akirõl nem is gondolná, így igazán izgalmasan alakulhat a nap!

Ezért utálja mindenki ezt a 4 csillagjegyet - Most kiderül a fájdalmas igazság!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: