Halak

Maximalista vagy, legalább ennyire analizálod túl a dolgokat, és mindezt csak tovább tetézi, hogy te vagy a legegyüttérzőbb csillagjegy az összes közül. Épp ezért jelent számodra annyi dilemmát még egy egészen egyszerű kérdés megválaszolása is. Utálsz hosszan két munka, lehetőség vagy potenciális pasi között őrlődni. Egyfelől gyűlölsz, és nem is nagyon tudsz nemet mondani, másfelől pedig magadat sem szívesen fosztod meg a lehetőségektől. Ezért fordul veled elő, hogy szerelmi fronton viszonylag könnyen keveredsz kalandokba, viszont a biztos kapcsolatodról sem szívesen mondasz le.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Totálisan ki akarod zárni a hibalehetőségeket, ami a gyerekkorodból hozott maximalizmusodból fakad. Ehhez viszont mindent tisztán kell látnod, minden oldalról meg kell vizsgálnod, és lefuttatnod magadban, hogyan érzenéd magad az A, és hogyan a B döntés után. Te így látod magad, a külvilág viszont úgy, hogy magad előtt tologatod az igazán nagy kérdéseket, de nincs elég bátorságod, hogy letedd valamelyik mellett a voksodat. Ideje rácáfolnod erre!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: