Neked is fájdalmas döntés, ha eljutsz a szakításig. A legtöbben téged hibáztatnak majd, az exed barátja, családja, munkatársai. De két ember hibája, ha egy kapcsolat véget ér. Azt pedig tudniuk kell, hogy aki szakít, az fájdalmat okoz. A lelkiismereteddel pedig neked kell elszámolni.

Kos – hatalmas dráma, hirtelen csend

Óriási drámára számíts tőle, a tüzes Kos éktelen haragra gerjed. A Mars vezérelte jegyben ha veszteség éri, bugyog a szenvedély, de sajnos az agresszió is. Ez elsőre ijesztő lehet, de szerencsére amilyen gyorsan felhúzza magát, olyan gyorsan elillannak az erős érzései. Amikor szakítasz vele, úgy érzi, egy versengésben maradt alul, a büszkeségén ejtettél csorbát. Sajnos nem tudsz mást tenni, várni, amíg elül a vihar. A Kosnál ez gyorsan megy, még a végén te érzed magad hoppon emiatt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-02-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: