Neked is fájdalmas döntés, ha eljutsz a szakításig. A legtöbben téged hibáztatnak majd, az exed barátja, családja, munkatársai. De két ember hibája, ha egy kapcsolat véget ér. Azt pedig tudniuk kell, hogy aki szakít, az fájdalmat okoz. A lelkiismereteddel pedig neked kell elszámolni.

Kos – hatalmas dráma, hirtelen csend

Óriási drámára számíts tőle, a tüzes Kos éktelen haragra gerjed. A Mars vezérelte jegyben ha veszteség éri, bugyog a szenvedély, de sajnos az agresszió is. Ez elsőre ijesztő lehet, de szerencsére amilyen gyorsan felhúzza magát, olyan gyorsan elillannak az erős érzései. Amikor szakítasz vele, úgy érzi, egy versengésben maradt alul, a büszkeségén ejtettél csorbát. Sajnos nem tudsz mást tenni, várni, amíg elül a vihar. A Kosnál ez gyorsan megy, még a végén te érzed magad hoppon emiatt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Összetörték már párszor a szíved? Csillagjegyed elárulja miért történt ez veled! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: