Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Szűz

Vagy minden mindegy számodra, vagy befeszülsz, és minden előjel nélkül borítod a dolgokat magad körül. Ideje a sarkadra állni végre és felelősséget vállalni azért, hogy gondolsz valamit, és ezért ki is állsz. Ha nem, marad az, hogy mások mondják ki helyetted az igeneket és a nemeket, és mivel nem is élsz a választás lehetőségével, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után ki sem kérik a véleményed. Ennél sokkal jobbat érdemelsz – és elsősorban magadtól!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-25 - Ma az univerzum, rengeteg pozitív energiát sugározhat ön felé szerelmi téren....

 

Mérleg

Az odáig teljesen rendben van, hogy toleráns, odaadó és lojális vagy, az viszont egy teljesen más történet, hogy egy kapcsolatban teljesen oké számodra, ha minden célod és akaratod a másik alá rendeled. Miért ne hozhatnátok fontos döntéseket együtt, a kevésbé lényegeseknél pedig felváltva érvényesülhetne a kívánságotok. Ideje átgondolni a szerepedet a kapcsolatodban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: