Jöjjön bármi, ők összetartoznak.

Halak + Ikrek

Bonyolultak vagytok, kissé elvontak, és a legapróbb dologról is órákig képesek vagytok beszélgetni. Olyan társaságot nyújtotok egymás számára, amire egyetlen más csillagjegy sem képes. Erre a kapocsra pedig bátran építhettek hosszú távú kapcsolatot, hiszen ez akkor is veletek lesz, amikor a szex már nagyon olyan izgi, és a kémiai is elkopik kicsit. Spoiler: filterezhetünk, de ez az időszak sajna eljön egyszer. A Halak és az Ikrek viszont akkor is totál boldog és elégedett marad a kapcsolatban.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-06-10

Szűz + Vízöntő

Egyikőtök introvertált, a másik viszont a legnagyobb társaságban is jól érzi magát – de úgy, hogy közben a Vízöntő nagyon figyel rá, hogy a visszahúzódó Szűz még csak véletlenül se érezze magát magányosnak a számára személytelen tömegben. Az érzelmi kötődés alapja az a személyiségfejlődés, amin a Szűz megy keresztül a coach-képességű Vízöntő segítségével. Legyen szó szerelemről, vagy barátságról, a köztük lévő kapocs eltéphetetlen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán + Mérleg

Azon kevesek egyike vagytok, akik, bár tökéletesen különböznek egymástól, ez inkább szórakoztatóan hat a kapcsolatra, mint idegesítően. Olyanok vagytok egymásnak, mint egy 3D-s szemüveg, amivel sokkal izgalmasabb az előttetek pergő film. Nem véletlen, hogy számotokra a szakítás az utolsó utáni opció, és ha mégis megtörténik, éveknek kell elmúlnia ahhoz, hogy bárki felvegye a versenyt ezzel a mindent átszövő kötődéssel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!