Nem vagyunk egyformák, és az is igaz, hogy nem csak a csillagjegyünk határozza meg, milyenek vagyunk a párkapcsolatunkban. Nagyon fontos például az is, hogy a születésünkkor milyen zodiákus állt párban a Vénusszal, ez ugyanis erősen befolyásolja, hogyan viselkedünk, ha szerelembe esünk. Azonban kétségtelenül a csillagjegyünk is árulkodik arról, milyen hibákat követünk el leggyakrabban a párkapcsolatunkban.

Kos

Első hiba: Annyira makacs és önfejű tudsz lenni, hogy sokszor képtelen vagy elismerni a hibáidat. Ez akkor is megnehezíti az életedet, amikor még csak alakul a párkapcsolatod, de ezzel párhuzamosan arra is képes vagy, hogy a végletekig húzd a szakítást – egyszerűen nem akarod elismerni, hogy hibáztál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Gyakran egészen más tempót diktálsz, mint amit mások követni bírnának. Igaz ez a párkapcsolatodra is! Sokszor nem vagy tekintettel arra, hogy a másik felednek egyszerűen túl gyorsak ezek a rohamléptek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy túlságosan belelovald magadat a karrieredbe, és mindennél előbbre helyezed a céljaidat, szemben a szerelemmel.

Bika

Első hiba: Nem arról vagy híres, hogy túlságosan kompromisszumkész lennél, és ezt a hiányosságodat tovább rontod azzal, hogy jellemző módon sosem magadban keresed a hibát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Szörnyen konzervatív és hagyománytisztelő tudsz lenni, ami akár oda is vezethet, hogy olyan szerepeket erőltetsz rá a partneredre, amik elnyomják a személyiségét.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-10 - Ma kissé nehezen tudhat együttmûködni kedvesével...

Így érthető, hogy nem tud kiteljesedni melletted!

Harmadik hiba: Hajlamos vagy arra, hogy birtokold a másik feledet, ami féltékenységi rohamokhoz és sok-sok konfliktushoz vezethet.

Ikrek

Első hiba: Sokszor nagyon szertelen és kíváncsi vagy, észre sem veszed, de a szerelmed nem tud veled érdemben kommunikálni, egyről a kettőre jutni, mert csak félig-meddig figyelsz arra, amit mond.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Nagyon félsz az elköteleződéstől, ezért nem oldódsz fel könnyen a kapcsolatodban, és arra is van esély, hogy a félrelépésben látod a kiutat.

Harmadik hiba: Nem vagy túlságosan eltökélt és kitartó a munkádban és a tanulmányaidban sem, nemhogy a párkapcsolatodban. Nyilván nincs kizárva, hogy boldog házasságban élj majd egyszer, de elég lassan nő be a fejed lágya.

Rák

Első hiba: Borzasztóan családorientált vagy, ezért gyakran már a hozzáállásoddal elriasztod a partnereidet, hiszen azonnal egyértelművé teszed, mik a jövőbeli terveid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Nagyon függsz a párkapcsolatodtól, így erősen hangulatember vagy.

Sokszor felmerül benned, hogy a partnered esetleg elhagy, főleg akkor, ha – szerinted – nem érezteti kellőképpen a szerelmét.

Harmadik hiba: A párkapcsolatodban mindent egy lapra teszel fel, könnyen függőségi viszonyt alakítasz ki, és teljesen céltalannak, kilátástalannak érzed az életedet, ha esetleg szakításra kerül sor.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: