Oroszlán

Első hiba: Hiúságod és büszkeséged a párkapcsolatodban sem szorul a háttérbe. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, mit gondolnak mások rólatok, illetve gyakran többet vársz el a szerelmedtől, mint amit nyújtani tud.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: A magabiztos külső mögött érzékeny benső bújik meg: ugyan ezt nem szeretnéd kimutatni a szerelmednek, mégis elvárod tőle, hogy ápolgassa az egódat és a kedvedben járjon. Ha nem így tesz, rázúdítod a belső feszültségedet.

Vasárnapi Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

Vasárnapi Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Harmadik hiba: Nagyon fontosak számodra az anyagiak. Általában mindent megteszel azért, hogy a megfelelő luxust biztosítsd magad és a szeretteid számára, ám néha irreális elvárásaid vannak a kedveseddel szemben.

Szűz

Első hiba: Nagyon jellemző rád, hogy a saját hibáidat nem veszed észre, ellenben a partneredét azonnal – mindezt nem is féled a szemére vetni, folyton kritizálod.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Végtelenül maximalista vagy, ami a párkapcsolatodat illetően elsülhet jól és rosszul egyaránt: vagy semmi áron nem ereszted a szerelmedet, vagy meg sem próbálod megoldani a hibákat, mert attól tartasz, ha gondjaitok adódtak, az már vészjóslóan rossz jel.

Harmadik hiba: Könnyen megsértődsz, főleg akkor, ha a teljesítményedet vagy a hozzáállásodat bírálják.

Ezzel a 2 csillagjeggyel csodás dolgok történnek november végéig

Ezzel a 2 csillagjeggyel csodás dolgok történnek november végéig

A csillagjegyek többsége úgy tapasztalhatja, a dolgok most nem működnek olyan olajozottan, mint máskor. Két szerencsés csillagjegy ugyanakkor a retrográd Neptunusz áldásos hatásait élvezheti, ők már most is lubickolhatnak a sikerben.

Cikkajánló Tovább olvasom

Mérleg

Első hiba: Mindig mindenben a harmóniára törekszel, ezért jóformán értetlenül és tehetetlenül állsz akkor, amikor a párkapcsolati problémáitokat kellene megoldani. Hajlamos vagy rá, hogy sokkal jobban elkeseredj, mint az indokolt lenne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Félsz konfrontálódni, ezért inkább a szőnyeg alá söpröd a gondokat ahelyett, hogy nyíltan felvállalnád őket és foglalkoznál velük.

Harmadik hiba: Sokszor túlérzékenyen reagálsz a szerelmed kijelentéseire, tetteire, hiszen te próbálsz mindig nagyon tapintatos és kedves lenni. Emiatt könnyen megsértődsz és ott is hatalmas problémát sejtesz, ahol tulajdonképpen semmi gond nincsen.

Skorpió

Első hiba: A végletek embere vagy, ennek megfelelően a szerelemben vagy odaadóan imádsz, vagy gyűlölsz. A legtöbb párkapcsolati problémád ebből adódik, ugyanis nagyon nehezen találod meg az arany középutat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Általában nem beszélsz az érzéseidről, hanem magadban lerendezel mindent, és a szerelmedet kész tények elé állítod. Akkor is, ha azok jók, vagy kifejezetten rosszak.

Harmadik hiba: Magadnak megköveteled a megbocsátást, de te képtelen vagy eltekinteni a hibáktól. Még évek múltán is ugyanazokat a sebeket hurcolod és hajlamos vagy arra, hogy bosszút állj – akár a társadon is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: