Nyilas

Első hiba: Nagyon független személyiség vagy, és ezt őrizni akarod a párkapcsolatod alatt is, ami igen nehezen összeegyeztethető egy érett viszonnyal. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy jóval fontosabbnak tartsd a saját igényeidet, szemben a kedvesedével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Sokszor fontosabb számodra, mit gondolnak rólatok és a párkapcsolatotokról az emberek, mint az, hogy ti magatok boldogok legyetek. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre.

Harmadik hiba: Mindig mindenkivel jóban akarsz lenni, beleértve az exeket, és ezt nem feltétlenül díjazza az új barátod. Sok olyan konfliktus adódhat köztetek, aminek a kiinduló pontja a féltékenység.

Bak

Első hiba: Borzasztó nehezen nyílsz meg, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak, aki szeretne közel férkőzni hozzád. Ez nem minden esetben hátrány, de érthető módon nem előnyös akkor, ha még évek után sem tudsz ellazulni a szerelmed mellett.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra és a karrieredre, előfordulhat, hogy ezek elsődleges szerepet élveznek az életedben, és ezt érthető módon nem igazán díjazza a szerelmed.

Harmadik hiba: Gyakran konzervatív vagy, ugyanakkor egyfajta maximalizmus is jellemző rád – ez a párkapcsolatban oda vezethet, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni a gondokról egészen addig, amíg azok végzetessé nem válnak.

5 férfi csillagjegy, aki a leghűtlenebb mind közül! Kerüld ezeket a pasikat, ha komolyra vágysz!

Vízöntő

Első hiba: Legnagyobb hibád abban rejlik, hogy te sem igazán tudod, akarsz-e párkapcsolatot vagy sem. Egyik feled kívánkozik a biztonságra és a törődésre, a másik feled azonban tisztában van azzal, hogy a monogámiát nem neked találták ki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Az első hibádból adódik szinte az összes párkapcsolati problémád: nem küzdesz a szerelmetekért, nem kommunikálsz vele megfelelően, és nem mutatod ki, ha valóban komolyan gondolod a dolgokat, mert félsz attól, mi lesz, ha a tervek kézzel foghatóak és valóságosak lesznek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy mindenért a párodat okold. Mintha ő lenne a hibás azért, hogy nem vagy szabad és bizonyos kötöttségek, szabályok vonatkoznak rád, miközben csak egyszerűen kapcsolatban éltek.

Halak

Első hiba: Valószínűleg nem mondunk újat, ha azt állítjuk, hogy túlérzékeny vagy. Könnyen megsértődsz, gyakran úgy érzed, a szerelmed nem ért meg, nem szeret igazán. Állandóan kételkedsz magadban, a kapcsolatotokban, mintha folyton attól félnél, egyik pillanatban véget ér minden.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Igyekezzen alaposan megtervezni napját, kedves Halak, mert, ha ma jó alapokat rak le, rendkívül sikeres lehet! Mindezen kívül a másik fontos dolog, hogy legyen elég türelme az ön körül sertepertélõ emberekhez, akik ma sokat segíthetnek a haladásban. Ha mindkettõ kritérium teljesül, biztosan gyõzni fog!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Bár tényleg hajlamos vagy rá, hogy nagyon sok szeretetet, törődést adj másoknak, ugyanezt el is várod. Ha valamiért úgy érzed, a szerelmed nem üti meg a mércét, szörnyű balhét tudsz csapni.

Harmadik hiba: Nem igazán vagy vevő arra, hogy nyíltan felvállald a problémáidat, észrevételeidet, ezért a kommunikáció helyett inkább elvonulsz, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Közben persze arra vársz, mikor jön és engesztel ki a szerelmed.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: