Nyilas

Első hiba: Nagyon független személyiség vagy, és ezt őrizni akarod a párkapcsolatod alatt is, ami igen nehezen összeegyeztethető egy érett viszonnyal. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy jóval fontosabbnak tartsd a saját igényeidet, szemben a kedvesedével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Sokszor fontosabb számodra, mit gondolnak rólatok és a párkapcsolatotokról az emberek, mint az, hogy ti magatok boldogok legyetek. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre.

Hétfői Horoszkóp

Hétfői Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Harmadik hiba: Mindig mindenkivel jóban akarsz lenni, beleértve az exeket, és ezt nem feltétlenül díjazza az új barátod. Sok olyan konfliktus adódhat köztetek, aminek a kiinduló pontja a féltékenység.

Bak

Első hiba: Borzasztó nehezen nyílsz meg, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak, aki szeretne közel férkőzni hozzád. Ez nem minden esetben hátrány, de érthető módon nem előnyös akkor, ha még évek után sem tudsz ellazulni a szerelmed mellett.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra és a karrieredre, előfordulhat, hogy ezek elsődleges szerepet élveznek az életedben, és ezt érthető módon nem igazán díjazza a szerelmed.

Harmadik hiba: Gyakran konzervatív vagy, ugyanakkor egyfajta maximalizmus is jellemző rád – ez a párkapcsolatban oda vezethet, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni a gondokról egészen addig, amíg azok végzetessé nem válnak.

Heti szerelmi horoszkóp (06.24-06.30): Nagy tervei vannak, és ezek előmozdításához szokatlanul...

Heti szerelmi horoszkóp (06.24-06.30): Nagy tervei vannak, és ezek előmozdításához szokatlanul...

Heti szerelmi horoszkóp (06.24-06.30): Nagy tervei vannak, e ezek előmozdításához szokatlanul...

Cikkajánló Tovább olvasom

Vízöntő

Első hiba: Legnagyobb hibád abban rejlik, hogy te sem igazán tudod, akarsz-e párkapcsolatot vagy sem. Egyik feled kívánkozik a biztonságra és a törődésre, a másik feled azonban tisztában van azzal, hogy a monogámiát nem neked találták ki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Az első hibádból adódik szinte az összes párkapcsolati problémád: nem küzdesz a szerelmetekért, nem kommunikálsz vele megfelelően, és nem mutatod ki, ha valóban komolyan gondolod a dolgokat, mert félsz attól, mi lesz, ha a tervek kézzel foghatóak és valóságosak lesznek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy mindenért a párodat okold. Mintha ő lenne a hibás azért, hogy nem vagy szabad és bizonyos kötöttségek, szabályok vonatkoznak rád, miközben csak egyszerűen kapcsolatban éltek.

Halak

Első hiba: Valószínűleg nem mondunk újat, ha azt állítjuk, hogy túlérzékeny vagy. Könnyen megsértődsz, gyakran úgy érzed, a szerelmed nem ért meg, nem szeret igazán. Állandóan kételkedsz magadban, a kapcsolatotokban, mintha folyton attól félnél, egyik pillanatban véget ér minden.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Második hiba: Bár tényleg hajlamos vagy rá, hogy nagyon sok szeretetet, törődést adj másoknak, ugyanezt el is várod. Ha valamiért úgy érzed, a szerelmed nem üti meg a mércét, szörnyű balhét tudsz csapni.

Harmadik hiba: Nem igazán vagy vevő arra, hogy nyíltan felvállald a problémáidat, észrevételeidet, ezért a kommunikáció helyett inkább elvonulsz, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Közben persze arra vársz, mikor jön és engesztel ki a szerelmed.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!