Oroszlán

Ezzel valószínűleg senkit nem leptünk meg. A szenvedélyes Oroszlán, aki nem nagyon tűri el, ha nem ő lehet a középpontban és nem brillírozhat mindenben, amivel csak foglalkozik. Őt leginkább a versenyszelleme képes kilendíteni az egyensúlyából és az amúgy szórakoztató, kedves hangulatából. Ha úgy érzi, hogy valaki veszélyezteti a pozícióját, mindjárt erőszakossá válik és kiszabadul belőle az igazi oroszlán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók nehezen kiszámíthatóak és a rejtélyességükről híresek. Talán ezért is olyan érdekesek ők mindenki számára. Egyszerre tudnak visszafogottak és harciasak lenni. Ha úgy érzik, hogy valaki vagy valami veszélyezteti a szeretteiket, akkor minden gondolkodás nélkül harcba szállnak és az erőszak sem áll tőlük messze ilyenkor. Jó tudni velük kapcsolatban, hogy könnyen kiszagolják a hamisságot, ezért jobb nem is próbálkozni vele, mert, ha kiderül (márpedig, ha rajtuk múlik, ki fog), akkor nem lesznek kíméletesek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél emberségesebb: Ők azok, akik bármit megértenek

 

 

 

 

Szenzációs! Minden csillagjegynek két oldala van...

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: