Minden ember más, mindenki más szemszögből közelíti meg az élet dolgait, az emberi kapcsolatokat. Most azt fogjuk megtudni, hogy csillagjegyük alapján kik azok az emberek, akik nem szoktak sokat habozni, ha egy embertársuk kizárásáról kell dönteniük.

Lássuk, kik ők!

 

1. Vízöntő

Könnyen kötnek barátságot, viccesek, szórakoztató személyek, ezért remek társaságot jelentenek. Nem könnyű velük lépést tartani, hiszen nagyon dinamikusak, folyton változó életmódot folytatnak. Ha a baráti körükből valaki kimarad, akkor a Vízöntő jegyűek nem fognak sokat törődni az illetővel, többé nem fognak érdeklődni utánuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Rengeteg munkája volt az utóbbi napokban, kedves Vízöntõ és ez meg is látszik amikor tükörbe néz. Bizony a hosszútávú fáradtság otthagyta nyomait az arcán is. Azért semmiképpen ne essen kétségbe, nem marad ez így örökre, azonban most egy kicsit lazítson. Megérdemel némi kényeztetést. Sétáljon egyet, vegyen néhány új ruhát, nézzen meg egy filmet, szánjon egy kis idõt önmagára is, s meglátja hipp-hopp a régi önmaga lesz. Kitartás!

 

2. Skorpió

Szeretik, ha erős és egységes baráti kör veszi őket körül. Számukra nagyon fontos a barátság, az emberek közötti megbízhatóság. Ezért ha rájönnek, hogy valaki elárulta, hátba szúrta őket, akkor egy életre kihúzzák a baráti listáról az illetőt. Semmi magyarázat, semmi figyelmeztetés, csak a sima és érzelem nélküli kapcsolatmegszakítás fog bekövetkezni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma temérdek dolog kavaroghat a fejébe, egyszerre egy csomó mindent csinálna, de valahogy, semmibe sem bír érdemben haladni. Ráadásképpen, ma egy olyan eseményen is részt kellhet vennie, melyhez végkép nincs most hangulata. Élje túl valahogy a mai napot, kedves Skorpió, remélhetõleg a holnap már szerencsésebben alakul majd.

Hogyan hozhatsz ki magadból olyan szuper erőt, amelyért megőrülnek a pasik. A csillagjegyedben ott a válasz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: