Minden ember más, mindenki más szemszögből közelíti meg az élet dolgait, az emberi kapcsolatokat. Most azt fogjuk megtudni, hogy csillagjegyük alapján kik azok az emberek, akik nem szoktak sokat habozni, ha egy embertársuk kizárásáról kell dönteniük.

Lássuk, kik ők!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-05

 

1. Vízöntő

Könnyen kötnek barátságot, viccesek, szórakoztató személyek, ezért remek társaságot jelentenek. Nem könnyű velük lépést tartani, hiszen nagyon dinamikusak, folyton változó életmódot folytatnak. Ha a baráti körükből valaki kimarad, akkor a Vízöntő jegyűek nem fognak sokat törődni az illetővel, többé nem fognak érdeklődni utánuk.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Merjen nagyot álmodni, kedves Vízöntõ, mert úgy tûnik, ma minden adott ahhoz, hogy elérje céljait. Optimista és erõs kisugárzása segíti önt abban, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek és fény derüljön olyan dolgokra, melyek eddig csak zavaróan összekuszálták gondolatait. Ma minden akadály elgördülhet ön elõl és hirtelen minden világossá válhat.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

2. Skorpió

Szeretik, ha erős és egységes baráti kör veszi őket körül. Számukra nagyon fontos a barátság, az emberek közötti megbízhatóság. Ezért ha rájönnek, hogy valaki elárulta, hátba szúrta őket, akkor egy életre kihúzzák a baráti listáról az illetőt. Semmi magyarázat, semmi figyelmeztetés, csak a sima és érzelem nélküli kapcsolatmegszakítás fog bekövetkezni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így vállalják fel – vagy éppenséggel nem – az érzéseiket a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: