Ikrek

Az Ikrek imád beszélni, történetet mesélni, olyan nincs, hogy ők csöndben üljenek. Csak fecsegnek és fecsegnek, és tényleg nem rossz szándékból, de előbb-utóbb biztos, hogy kikotyogják a titkodat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy elképesztően hangulatemberek, szóval ha épp olyanjuk van, megtartják a rájuk bízott infót, de azért erre nem érdemes fogadnod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegek legnagyobb hibája, hogy extra kíváncsiak és egyben feledékenyek is! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden sztori érdekli őket, ami a barátaikkal, ismerőseikkel, ismerőseik ismerőseivel történik meg, egyszóval tényleg minden. Ezeket az izgalmas történeteket pedig nagyon szívesen mesélik is tovább, néhány fontos részletet viszont gyakran elfelejtenek, például, hogy épp arra kérted őket, ez maradjon kettőtök között… Upsz!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen randi programot válassz a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: