Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Vízöntő

Született optimista vagy, aki egyszerűen nem hajlandó beismerni, ha vereséget szenvedett. Ezért annyiszor futsz neki a békülésnek, amíg nem ábrándulsz ki teljesen. Viszont akkor sem valószínű, hogy te mondod ki a végét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-09)

Ma egy utazás ötlete körvonalazódhat fejében, mely esetében ne is habozzon sokat, mondjon rá igent és kezdje el rögvest leszervezni! Mindemellett ugyanakkor egy apró félreértés egy meglehetõsen nagy vitába torkollhat, melynek beláthatatlan következményei lehetnek, legalábbis, ami a munkahelyi, vagy otthoni légkört illeti, így, a maga részérõl, igyekezzen ezúttal csínján bánni a szavakkal, hogy a baj súlyossága ellenére, ne indítson el a kapcsolatukra végzetes következményekkel járó folyamatokat is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Míg más könnyedén dobálózik a szakítás szóval, nálad ez a legutolsó opció. A laza külső érzékeny személyiséget takar, amit mindennél jobban próbálsz védeni a felesleges fájdalomtól.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-12-09)

Ma nagy léptékekkel fog haladni, legyen szó munkáról, vagy szórakozásról, egyaránt. Ha ma sikerül odatennie magát, a változások látványosak lesznek, ha azonban hagyja a maguk útján haladni a dolgokat, akkor a nagy bakik becsúszására is legalább ekkora az esély. Pozitív gondolkodás és cselekvés! Legyen ez a mottója, ami ma biztosan sikerre viszi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-29

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: