Mérleg

Nem tudod úgy elképzelni az életedet, hogy valamit ne szívből csinálj, legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. Utálod, ha valaki a logikával érvel, szerinted ugyanis nincs rosszabb annál, ha valaki az eszére hallgat az érzelmei helyett.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Bár minden véleményt meghallgatsz, ráadásul úgy csinálsz, mintha meg is fontolnád őket, mégsem lehet soha befolyásolni. A szíved és az érzelmeid akkor is győzedelmeskednek, ha kapcsolatban vagy, de feltűnik egy régi szerelmed. Nem tudod figyelmen kívül hagyni az érzelmeket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan kerüld el az esti randi katasztrófákat a csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: