Kos

A Kosokban csak úgy dúl a versenyszellem, szóval szinte biztos, hogy alulmaradsz, ha egy Kossal szállsz vitába. Született vezetők, akik minden helyzetben tudják, mit kell tenniük, és pont ez az eltökéltség a sikerük kulcsa. Képesek a végsőkig harcolni a győzelem reményében, főleg, ha a tét a szeretteik boldogsága. A Kosokból csak úgy sugárzik a pozitív energia – a győztesek energiája, ami egyeseknek akár félelmetesnek is hathat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak van egy különleges tulajdonságuk: ez pedig az elképesztő magabiztosságuk. Büszkén járnak, mint egy igazi oroszlánok, a vadon valódi urai. Ha valaki megpróbál szembeszállni velük, érdemes felkészülnie arra, hogy egy Oroszlán egyszerűen nem hagyja magát legyőzni. Van, amikor egész egyszerűen vitába szállni sem érdemes egy Oroszlánnal, már csak azért sem, mert a jegy szülöttei gyakorlatilag szóhoz sem hagyják jutni az ellenfelüket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

Házisárkányok: ezzel a három csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: