Az érzékiség nagyon fontos egy párkapcsolatban. Képesnek kell lennünk fenntartani a párunkkal ezt az állapotot annak érdekében, hogy a kapcsolat jól működhessen, hiszen a legtöbb éppen a partnerek közti intimitás hiánya miatt ér véget.

Miközben egyes zodiákusok egyértelműen a szenvedélyes kategóriába sorolandóak, mint a Kos vagy a Skorpió, néhány csillagjegy az érzékiségét mintegy titokban tartja mindaddig, amíg meg nem bízik a párjában. Ha ez megtörténik, akkor elsöprő erővel tör elő belőle a rejtett oldala. Lássuk, kik tartoznak ide.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1- Szűz

Az alapvetően pedáns és mérsékelt Szüzekről tudvalevő mennyire szőrszálhasogatóak. Habár vágynak arra, hogy a rejtett szenvedélyességüket megosszák azzal, akit igazán szeretnek, ezzel várnak addig, amíg ki nem alakul a bizalom. Amint ez bekövetkezik, felbukkan a sz.xi és tüzes oldaluk, amiről a másik nem is álmodott volna. Képesek félredobni gátlásaikat és berögződéseiket, hogy a párjukat lenyűgözhessék.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-31

2- Bak

A Bakok jellemzően nagyon dolgosak és a szórakozást a listájuk végére szorítják. Minden erejükkel a céljaik elérésén és az ütemtervükhöz való alkalmazkodáson dolgoznak. Csak egy igazán különleges személy képes arra, hogy előcsalogassa a sz.xi, és érzéki oldalukat. Ilyenkor kiderül, hogy az odaadásuk valójában a dolgozószoba falain túlra is kiterjedhet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: