Oroszlán

Az Oroszlán az állatvilágban is uralkodónak számít, hát még a csillagjegyek között! Úgy gondolod, hogy az egyetlen, aki parancsokat osztogathat, az csak és kizárólag te lehetsz, így ha valaki megpróbál irányítani, azt hatalmas sértésnek veszed. Arra azért figyelj, hogy a párkapcsolatban fontos a kompromisszum, és nem lehet 10-ből 10-szer az, amit te akarsz. (Most magadban azt gondolod, hogy: „DEHOGYNEM!”)

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Mérleg

Amilyen szendének tűnsz elsőre, olyan erős és határozott elképzelésed van mindenről. Ha valaki csak egy kicsit is megpróbál beleszólni az életedbe, vagy meg akarja mondani, hogy mikor és mit csinálj, azonnal elkezd nálad villogni a vészjelzés, aminek általában az a vége, hogy azért is az elvárt dolog ellentetjét csinálod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-04

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: