Nyilas

Az egyik, ha nem a legmakacsabb jegy az összes közül a Nyilas, hiszen ha te valamit a fejedbe veszel, az onnantól kezdve tény, amin senki és semmi nem változtathat. Ha úgy érzed, hogy valaki egy kicsit is parancsolgatni akar neked, azonnal behúzod a kéziféket, és egyértelműen meghúzod a határokat. „Szóval, szerinted legyen így? Akkor legyen úgy, ahogy én mondtam!”

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha egy picit is azt érzed, hogy valaki korlátozza a szabadságot, akkor azonnal kilépsz a szituból, legyen az barátság vagy szerelem. Aki veled szeretne lenni, annak meg kell értenie, hogy te csak és kizárólag a saját szabályaid szerint játszol, az pedig a maximálisan elfogadhatatlan kategóriába esik, ha meghallod a „muszáj” vagy a „kötelező” szavakat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez tökéletesen jellemzi a személyiséged a védikus horoszkópod szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: