Minden emberrel előfordul élete során, hogy szerelmi téren csalódás éri. Ha viszont a felsorolt négy csillagjegy valamelyikének szülötte vagy, veled ez sokkal gyakrabban megeshet.

Lássuk be: a szerelmi életünk egyenesben tartása nem egyszerű feladat. Számtalan tényező megnehezítheti a dolgunkat, és gyakran akarva-akaratlanul mi is keresztbe teszünk saját magunknak. Hiszen gondoljunk csak bele: az, hogy milyen gyakran és mekkorákat csalódunk, az nagyban függ a saját személyiségünktől, a másik fél csak egy kisebb része az egésznek.

Milyen belföldi úti cél illik hozzád? Horoszkópod elárulja...

Milyen belföldi úti cél illik hozzád? Horoszkópod elárulja...

Még nem voltatok idén nyaralni? Semmi vész, most sincs késő egy út megszervezéséhez. Persze, ha tanácstalanok vagytok, merre induljatok, érdemes a horoszkópot is segítségül hívni.

Cikkajánló Tovább olvasom

Íme tehát az a négy csillagjegy, amelynek a szülöttei jellemükből fakadóan hajlamosak sokkal nagyobb kudarcként felfogni a bukkanókat, mint mások.

RÁK

Az egyik legérzelmesebb csillagjegy, aki ráadásul képes elképesztő módon kötődni a partnereihez, akik azonban nem minden esetben viszonozzák ezt, így minden kapcsolatban előre borítékolható neki egy-két csalódás. Ráadásul igazi családcentrikus, aki tűzön-vízen át követi a párját, akinek túl hamar ki is adják magukat, ami egyesek könnyen elriaszthat.

VÍZÖNTŐ

Alapetően nincs egyszerű dolgod, mivel a végletek emebre vagy, ha kapcsolatokról van szó: szeretnél harmonikus szerelmi életet, közben pedig szükséged van a függetlenségedre. Ha nagy nehezen mégis találsz valakit, akivel mellett kész vagy lehorgonyozni, szinte biztos, hogy bevonzol valamilyen szerencsétlen bonyodalmat, ami miatt csalódottnak érzed majd magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: