Minden emberrel előfordul élete során, hogy szerelmi téren csalódás éri. Ha viszont a felsorolt négy csillagjegy valamelyikének szülötte vagy, veled ez sokkal gyakrabban megeshet.

Lássuk be: a szerelmi életünk egyenesben tartása nem egyszerű feladat. Számtalan tényező megnehezítheti a dolgunkat, és gyakran akarva-akaratlanul mi is keresztbe teszünk saját magunknak. Hiszen gondoljunk csak bele: az, hogy milyen gyakran és mekkorákat csalódunk, az nagyban függ a saját személyiségünktől, a másik fél csak egy kisebb része az egésznek.

Megtalálhatod a lelkitársad a csillagjegyed segítségével. Mutatjuk ki illik leginkább hozzád

Íme tehát az a négy csillagjegy, amelynek a szülöttei jellemükből fakadóan hajlamosak sokkal nagyobb kudarcként felfogni a bukkanókat, mint mások.

RÁK

Az egyik legérzelmesebb csillagjegy, aki ráadásul képes elképesztő módon kötődni a partnereihez, akik azonban nem minden esetben viszonozzák ezt, így minden kapcsolatban előre borítékolható neki egy-két csalódás. Ráadásul igazi családcentrikus, aki tűzön-vízen át követi a párját, akinek túl hamar ki is adják magukat, ami egyesek könnyen elriaszthat.

VÍZÖNTŐ

Alapetően nincs egyszerű dolgod, mivel a végletek emebre vagy, ha kapcsolatokról van szó: szeretnél harmonikus szerelmi életet, közben pedig szükséged van a függetlenségedre. Ha nagy nehezen mégis találsz valakit, akivel mellett kész vagy lehorgonyozni, szinte biztos, hogy bevonzol valamilyen szerencsétlen bonyodalmat, ami miatt csalódottnak érzed majd magad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: