Skorpió

A Skorpiók bizonyos falakat húznak fel maguk köré, amelyből arra következtethet az ember, hogy nagyon kemény típusok. Ez lehet, hogy így van, viszont az is biztos, hogy soha nem fogsz találkozni még egy olyan jeggyel, aki ennyire hűséges, elkötelezett, aki jóban-rosszban kiáll a családja és a barátai mellett és kifejezi minden támogatását feléjük. Ne engedd, hogy megtévesszenek egy Skorpió falai, mert mögöttük igazi kincs lakozik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Igazán szívós és kemény falatnak tűnik első tapasztalásra, de valójában az egyik legérzelmesebb és legérzékenyebb jegyről van szó. Részben föld és részben víz, a Bak képes arra, hogy átszelje az érzelmi hullámokat, ugyanakkor vadul vágtasson a földön, jelen legyen a pillanatban, pásztázó szeme és intuíciói segítségével támogatva azokat, akiknek szükségük van rá. Ne tévesszen meg az érzelmi stabilitásuk, hiszen tele vannak szeretettel, amiből bőven jut mindenkinek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: