A belső szépség az arcra is kivetül, tartja egy régi mondás. Vannak csillagjegyek, amelyek különleges asztrális energiát árasztanak. Te közéjük tartozol?

Bika:

A belső energia az egyik legnagyobb ajándék amelyet kaptál! Nyugodt, kiegyensúlyozott, türelmes ember vagy, aki ellenáll a sors akadályainak. Mindig tudod, hogyan kell kezelni a legnehezebb helyzeteket. Kisugárzásod mellett senki nem tud úgy elmenni, hogy ne figyeljenek fel rád. Akaratlanul is legtöbbször a figyelem kereszttüzébe kerülsz. Stabil, és határozott személyiség vagy, akár egy szikla.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán:

Te egy fényes személyiség vagy! Irigylésre méltó erővel, és karizmával vagy felruházva. Célod, hogy olyan fényesen világíts mint a csillagok, de tudod, ahhoz rendeteget kell tanulni és tapasztalni, de kitartásod figyelemre méltó. Szépséged nem csak külső jegyeken alapszik, hanem belső szépséged és kisugárzásod is egyszerűen káprázatos. Pozitív energiafelhő vesz körül, mosolyoddal bárkit leveszel a lábáról és elvarázsolod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mire számíthatsz a szerelmi életedben? - A Hold-Mars együttállás hatása a csillagjegyedre a hónap további részére.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: