A világon a legnagyobb öröm, mikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk. A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben.

Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandóak lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

A mai nap ideális lehet a házimunkák végzésére, illetõleg az egyéb, rendtételre, megtisztulásra váró területek karbantartására. Néha jól esik egy kis tevékenykedés az embernek maga körül, úgyhogy nincs értelme tovább húzni a dolgokat, s, ha rendbe a környezet, jöhet a gazda, irány a fodrász, masszázs, a strand, vagy éppen az ágy! Végül is akkor tud az ember a legjobban pihenni, vagy kikapcsolódni, ha minden rendben, s nincs semmi különösebb dolga!

Napi Karmahoroszkóp április 19. vasárnap – Nehéz döntés előtt állsz, nem szeretnéd elhibázni....

Skorpió

Nagyon képesek szeretni, akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-15)

Ma, furcsa mód, egy átmeneti érzelmi válságából az által találhat ki, hogy egy másvalaki labilis lelki állapotán próbál meg segíteni. Nem érdemes ezen meglepõdnie, hiszen mindig is kiváló képességekkel rendelkezett ezen a területen, mondhatni frenetikus érzelmi intelligenciával és szinte tûfok pontos szenzitivitással rendelkezik, mindezen tulajdonságait kifejezetten felerõsítheti, ha egy kicsit nem a saját, hanem mások problémáira koncentrál, s általuk, valami olyasmit is megláthat önmagával kapcsolatban, ami amúgy talán sohasem jutott volna eszébe!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: