A világon a legnagyobb öröm, mikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk. A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben.

Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandóak lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

A mai nap mindenképpen szakítson idõt egy kis sétára a friss levegõn, kedves Rák. Akár egy másfél órás járkálás is teljesen kitisztíthatja gondolatait és segíthet, hogy teljesen feltöltõdhessen. Akkor se tagadja meg magától ezt a kis luxust, ha sok a dolga. Menjen hát ki a közeli parkba, és szívja magába a levegõ frissességét, a csendet, töltse meg lelkét nyugalommal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezért irigyelnek annyira a többiek a horoszkóp szerint

Ezért irigyelnek annyira a többiek a horoszkóp szerint

Nos, mi az, amit igazán irigyelnek benned a többiek? Vajon mi lehet a leginkább irigylésre méltó tulajdonságod? Szerinted nincs is ilyen benned? A horoszkóp bizonyítja, minden csillagjegy nagyon is irigyelhető valamiért...

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Nagyon képesek szeretni, akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Az utóbbi idõben meglehetõsen hiányozhat életébõl a fizikai megterhelés, a mozgás, így a mai nap során erõsen felvetõdhet önben, hogy valamilyen rendszeres edzés, vagy sporttevékenység után nézzen, akár barátaival közösen is. Nos, ez remek elképzelés és épp itt az ideje! A mozgás elengedhetetlenül fontos a testi, sõt, lelki egészségünk megóvásához, nem is szólva mindennapi stressz oldásáról. Uccu neki, kerekedjen is fel máris és keressen egy edzõtermet, hívja fel egy barátját egy esi futás reményében, vagy célozzon meg egy uszodát. Meglátja, istenien fog esni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: