Ikrek

Ezek az emberek egyszerűen nem tudnak pár, szerelem, szeretet nélkül élni. Ha egyedül vannak, az a legszörnyűbb időszak az Ikrek életében, nagyobb büntetést nem is lehet elképzelni számukra. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek örök hűségesek maradnak, nem, ők a szerelemért élnek. Az Ikrek férfiak szeretnek hódítani, az Ikrek nők pedig imádnak új dolgokat felfedezni. Számukra a szerelem az élet sava-borsa. Azok az Ikrek, akik még nem találtak rá a szerelemre, 2022-ben nagy lesz az esélyük erre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak hisznek a szerelemben, a szeretetben, a kötődésben. Sok mindent képesek feláldozni azért az emberért, akit szeretnek. Imádják párjukkal tölteni az idejüket, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életre vágynak, amelyből a szerelem sem hiányozhat. Ők a szerelem energiájából táplálkoznak. Ha megromlik a kapcsolatuk, igyekeznek megjavítani azt, nem pedig kidobni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: