Bika

A Bika csillagjegy szülöttei leginkább abban az esetben számíthatnak most változásra a szerelmi életükben, ha kapcsolatban élnek. A következő hetekben ugyanis ezek nagyon szépen elmélyülhetnek, simán elképzelhető, hogy a pasid éppen az összeköltözést vagy a lánykérést fontolgatja. Mostanra érett meg benne, amit eddig is érzett: nálad megbízhatóbb, gondoskodóbb párról nem is álmodhatott volna. Azért a szinglik se csüggedjenek, ami késik, nem múlik, könnyen lehet, hogy februárban a csillagok végre összehoznak a nagy Ő-vel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Sok Ikrek szülött érezheti úgy az utóbbi időben, hogy kész katasztrófa a szerelmi élete. Ez részben annak köszönhető, hogy a koronavírus nagyon leszűkítette a lehetőségeiket, társasági események híján viszont ők kimondottan nehezen ismerkednek. Fogadjunk, hogy te is olyan vagy, akinek nehéz a bizalmába férkőzni, épp ezért online képtelenség a közeledbe kerülni. Ha viszont változást szeretnél szerelem fronton, kénytelen leszel nyitottabbá válni. Keresd a lehetőségeket, a mostani körülmények ugyan nem a legkedvezőbbek, de ha egy picit összekapod magad, most végre eltalálhat Ámor nyila!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: