Bika

A Bika csillagjegy szülöttei leginkább abban az esetben számíthatnak most változásra a szerelmi életükben, ha kapcsolatban élnek. A következő hetekben ugyanis ezek nagyon szépen elmélyülhetnek, simán elképzelhető, hogy a pasid éppen az összeköltözést vagy a lánykérést fontolgatja. Mostanra érett meg benne, amit eddig is érzett: nálad megbízhatóbb, gondoskodóbb párról nem is álmodhatott volna. Azért a szinglik se csüggedjenek, ami késik, nem múlik, könnyen lehet, hogy februárban a csillagok végre összehoznak a nagy Ő-vel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Ikrek

Sok Ikrek szülött érezheti úgy az utóbbi időben, hogy kész katasztrófa a szerelmi élete. Ez részben annak köszönhető, hogy a koronavírus nagyon leszűkítette a lehetőségeiket, társasági események híján viszont ők kimondottan nehezen ismerkednek. Fogadjunk, hogy te is olyan vagy, akinek nehéz a bizalmába férkőzni, épp ezért online képtelenség a közeledbe kerülni. Ha viszont változást szeretnél szerelem fronton, kénytelen leszel nyitottabbá válni. Keresd a lehetőségeket, a mostani körülmények ugyan nem a legkedvezőbbek, de ha egy picit összekapod magad, most végre eltalálhat Ámor nyila!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Napi horoszkóp február 13. csütörtök – 5 csillagjegy örülhet, 2 szomorú lesz, a többieknek pedig hatalmas hírünk van!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: