Bika

A Bika csillagjegy szülöttei leginkább abban az esetben számíthatnak most változásra a szerelmi életükben, ha kapcsolatban élnek. A következő hetekben ugyanis ezek nagyon szépen elmélyülhetnek, simán elképzelhető, hogy a pasid éppen az összeköltözést vagy a lánykérést fontolgatja. Mostanra érett meg benne, amit eddig is érzett: nálad megbízhatóbb, gondoskodóbb párról nem is álmodhatott volna. Azért a szinglik se csüggedjenek, ami késik, nem múlik, könnyen lehet, hogy februárban a csillagok végre összehoznak a nagy Ő-vel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Sok Ikrek szülött érezheti úgy az utóbbi időben, hogy kész katasztrófa a szerelmi élete. Ez részben annak köszönhető, hogy a koronavírus nagyon leszűkítette a lehetőségeiket, társasági események híján viszont ők kimondottan nehezen ismerkednek. Fogadjunk, hogy te is olyan vagy, akinek nehéz a bizalmába férkőzni, épp ezért online képtelenség a közeledbe kerülni. Ha viszont változást szeretnél szerelem fronton, kénytelen leszel nyitottabbá válni. Keresd a lehetőségeket, a mostani körülmények ugyan nem a legkedvezőbbek, de ha egy picit összekapod magad, most végre eltalálhat Ámor nyila!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-05-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: