Ha a következő csillagjegyeket próbálnád hazugsággal áltatni, akkor jobb, ha bele sem kezdesz. Nagyon könnyen átlátnak a szitán és esélyed sincsen ellenük. Ha rajtakapnak, hogy nem mondasz igazat, talán számíthatsz megbocsátásra, de sosem felejtik el.Kos

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy igazán élettel teli, jó humorú emberrel állsz szemben, akinél alapvető dolog egy kapcsolatban az őszinteség. Ha erre nem vagy képes, akkor azonnal leírtad magad előtte. Nem fog egyenes embernek tartani és csupán jóindulatból ápol majd veled jó viszonyt. Nagyon jó szimata van a hazugságokhoz és azt szinte azonnal megérzi. Nem érdemes kockára tenni a bizalmát.

Mit néznek meg először rajtad a férfiak? Ezt látják legnőiesebbnek csillagjegyed szerint

Ikrek

Az Ikrek szívesen szavaz bizalmat azoknak, akikről úgy véli, hogy megérdemlik. Mindenkit a keblére tud emelni, hiszen a szíve aranyból van. Mindig őszinte mindenkivel, mert jól tudja, hogy a hazugság és az árulás a legfájóbb dolog. Ha rajtakap, hogy nem vagy vele egyenes, akkor viszont elvágtad magad. Nem rosszindulatú, ezért szóba fog állni veled, de abban biztos lehetsz, hogy a kapcsolatotok minősége teljesen meg fog változni és nem lehet már olyan, mint régen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: