Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb jegy az összes közül, ezért az esetek legnagyobb részében a szívére hallgat. A szíve pedig szó szerint mindig azt súgja, hogy gondoskodnia kell másokról, még akkor is, ha a végén ő jön ki rosszul a dolgokból. Mivel az életét egy romantikus filmnek képzeli el, ezért mindent megtesz azért, hogy ő legyen a jóságos főszereplő, akinek az a feladata, hogy másokon segítsen, BÁRMI ÁRON.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Valószínűleg nem hat újdonságként az infó, hogy a Mérleg hihetetlenül empatikus, aki tényleg komolyan gondolja azt, hogy jobb adni, mint kapni. Nem véletlenül lesz ráadásul ügyvéd rengeteg Mérlegből, hiszen egyszerűen gyűlöli az igazságtalanságot, az a belső késztetés pedig, hogy a gyengébbeket meg kell védeni, soha nem múlik el nála. Az egyetlen hiba a rendszerben viszont az, hogy mivel sokszor maga elé helyezi mások problémáját, az ő személyes boldogsága háttérbe szorul.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy nem viseli el a szakítást

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: