Bárki bármit is mond, igenis számít, mennyire szeretik a párodat a szüleid. A következő négy csillagjegy tuti befutó a szülőknél.

Nagy lépés egy párkapcsolatban, amikor eljutsz odáig, hogy be szeretnéd mutatni a szüleidnek a párodat. Ez azt jelenti, hogy már túlvagytok az első körökön, már nem feszengtek egymás társaságában, és úgy döntöttetek, megpróbáljátok hosszabb távon is közösen járni az utatokat. A párkapcsolatban fontos mérföldkő ez, izgulsz is miatta, de ha a következő négy csillagjegy valamelyikébe tartozik a párod, akkor nincs miért aggódni, imádni fogják a szüleid.

Ilyen nőre buknak a pasik: a csillagjegyük elárulja

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Az Oroszlán elragadó természet. Mindig pontosan tudja, mit kell mondani, és imádja a figyelmet. Pozitív személyiség, aki az első találkozáskor elbűvöli a szüleidet megnyerő modorával. Biztos, hogy időben érkezik, ajándékot, virágot visz nekik, és kellőképpen udvarias lesz a szülőkkel, úgyhogy nyilván elájulnak majd tőle.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21-július 22.)

A Rák közismerten az a csillagjegy, aki rendkívül barátságos és szinte bárkivel képes jóban lenni. Nem kivétel ez alól a szülő sem, aki a legjobbat akarja a gyerekének. Szelíd, kedves, türelmes és kitartó természetével könnyen belopja magát a szülők szívébe. Boldogan fogja hallgatni a gyerekkori történeteket rólad.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: