Skorpió

Rossz szokásod volt, hogy azok után az emberek után rohantál, akik nem érdemeltek meg téged, nem viszonozták a szeretetedet. Most hogy abbahagytad az üldözésüket, és saját magad bizonytalanságának üldözését, megtanultad szeretni magad, és már senki után nem akarsz koslatni. Tudod hogy az igaz szerelem megtalálásához nem kell ezt tenned. Nem kell elvárnod, hogy először mindig más írjon rád, és tervezzen meg minden randit. Nem egy sima partnert szeretnél magad mellé. Egy lelkitársat szeretnél. Aki annyit fog nyújtani számodra, mint amennyit tőled kap. Ellenkező esetben, nem fog érdekelni. Inkább egyedül maradsz, mint egy kiegyensúlyozatlan, instabil, egészségtelen kapcsolatba kerülj, ahol nem fognak kellőképpen kezelni téged.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Jelenleg egy új kapcsolat nincs a fontossági sorrended tetején. Nem ez a fő cél. Őszintén szólva, ezen nem gondolkozol valami sokat. Túl fáradt vagy. Nem fogsz új kapcsolatot keresni, mert túl elfoglalt vagy az élet más területein. Karriered. Barátságaid. Hobbijaid. A saját magad gondozása. Fontosabb feladatokat kell megtenned, mint hogy arra pazarold az idődet, hogy egy olyan személyt keress, aki nem értékeli az erőfeszítéseidet, vagyis olyan valakit, aki végül úgy is csak bántana téged. Annak ellenére hogy szívesen lennél már szerelmes, ha ez nem jelenik meg a küszöbödön, te nem fogsz járni utána. Haladsz az árral. Hagyod, hogy megtörténjen magától, ahelyett hogy kikényszerítsd olyan helyzetekből, amik később nem biztos hogy előnyödre válnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-08-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: