Skorpió

Rossz szokásod volt, hogy azok után az emberek után rohantál, akik nem érdemeltek meg téged, nem viszonozták a szeretetedet. Most hogy abbahagytad az üldözésüket, és saját magad bizonytalanságának üldözését, megtanultad szeretni magad, és már senki után nem akarsz koslatni. Tudod hogy az igaz szerelem megtalálásához nem kell ezt tenned. Nem kell elvárnod, hogy először mindig más írjon rád, és tervezzen meg minden randit. Nem egy sima partnert szeretnél magad mellé. Egy lelkitársat szeretnél. Aki annyit fog nyújtani számodra, mint amennyit tőled kap. Ellenkező esetben, nem fog érdekelni. Inkább egyedül maradsz, mint egy kiegyensúlyozatlan, instabil, egészségtelen kapcsolatba kerülj, ahol nem fognak kellőképpen kezelni téged.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Jelenleg egy új kapcsolat nincs a fontossági sorrended tetején. Nem ez a fő cél. Őszintén szólva, ezen nem gondolkozol valami sokat. Túl fáradt vagy. Nem fogsz új kapcsolatot keresni, mert túl elfoglalt vagy az élet más területein. Karriered. Barátságaid. Hobbijaid. A saját magad gondozása. Fontosabb feladatokat kell megtenned, mint hogy arra pazarold az idődet, hogy egy olyan személyt keress, aki nem értékeli az erőfeszítéseidet, vagyis olyan valakit, aki végül úgy is csak bántana téged. Annak ellenére hogy szívesen lennél már szerelmes, ha ez nem jelenik meg a küszöbödön, te nem fogsz járni utána. Haladsz az árral. Hagyod, hogy megtörténjen magától, ahelyett hogy kikényszerítsd olyan helyzetekből, amik később nem biztos hogy előnyödre válnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp 2021. február 22. – február 28.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: