Egyedülállóként hajlamos vagy minden reményteli románcba kicsit többet látni, mint amit valójában tartogat. Minden felbukkanó pasiban a nagy őt látod, de inkább várj. Most megtudod, ki lesz az, akire érdemes.

Amikor nagyon vágysz egy kapcsolatra, hajlamos vagy lejjebb adni az igényeidből. Vannak dolgok, amik valóban nem fontosak, mint például a hajszín, magasság és általában a külsőségek.
De ha arról beszélünk, hogy mennyire becsül, tisztel vagy feltétel nélkül szeret-e a párod, nincs helye megalkuvásnak. Négy csillagjegy kap most útmutatást, milyen lesz a férfi, akire várniuk kell.

Bika (április 19. – május 20.)

Várj addig, amíg életedbe toppan az a fickó, aki csodál. Aki felnéz rád és elismer az élet minden területén, támogatja a próbálkozásaidat. Makacs vagy, rendkívüli küzdelemre képes. Olyasvalakire van szükséged, aki elfogadja ezt a tulajdonságodat, és nem akar mindenáron megváltoztatni. Találd meg azt a férfit, aki teljesen elfogad, és bármit megtesz, hogy boldoggá tegyen. Olyan párra van szükséged, aki a legrosszabb napjaidon is ugyanolyan szerelmesen tekint rád, mint a legragyogóbb pillanataidban. Várj rá, mert létezik!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az lesz az igazi számodra, aki önmagadért tisztel. Aki a tenyerén hordoz majd, miközben éppen olyan motivált és állhatatos az életben, mint te magad. Várd azt a férfit, aki nem fárad bele, hogy dicsérjen, hogy mindig hangoztassa, milyen különleges vagy számára. Ez a valaki királynőként kezel majd, és vallja, hogy egyetlen igazán biztos hely van számodra: az ölelő karjai között. Királynő vagy, szóval ne add fel mindaddig, amíg megtalálod a leghűségesebb csodálódat. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: