A reinkarnáció szerint halálunk után lelkünk elhagyja a testünk, majd egy másik fizikai testben visszatér a földi életbe. Számtalan tudományos kutatás, és bizonyíték született a témával kapcsolatosan. Ha előző életünkről szeretnénk tájékozódni, egy szakszerű hipnotizálás, egy mély meditatív állapot a segítségünkre lehet.

Az alábbiakban néhány olyat jelet láthatunk, melyekből arra következtethetünk, hogy nem ez az első földi látogatásunk.

1.Gyakran kitalálja az emberek gondolatait

-már gyerekkorában is nagyon érzi az emberek gondolatait, vágyait. Gyakran kimondja azokat, még mielőtt az illető megszólalna. Ez azért lehetséges, mert korábbi életében már megismerte az emberi archetípusokat, jól kiigazodik a személyiségtípusok között.

Nagyon jó megfigyelő, és elemző, de nem ítélkezik fölöslegesen senki fölött. Sokszor érzi úgy, hogy nincs értelme elmondja a véleményét, nem száll be a vitába, csak távoli megfigyelő marad. Mivel nagyon jól kiismeri az embereket, arra is hamar rájön, ha valaki hazudik.

2.Inkább szeret magányosan lenni

-ha egyedül van, nem unatkozik, hamar lefoglalja magát. Egyáltalán nem teher számára az egyedüllét, sőt nagyon jól érzi magát úgy is. Inkább elüldögél egy jó könyvvel, vagy hallgatja a patak csobogását, minthogy egy bevásárlóközpontban töltse az időt.

Persze ez nem azt jelenti, hogy egy remete, csak éppen nem szomjazik állandóan a társadalom elismerésére. Pontosan tisztában van vágyaival, céljaival, és önmagával is. Mivel már többször járt itt a Földön, tudja, hogy nincs miért aggódnia, az élet egy önfeledt játék. A nap végén mindig kiegyensúlyozott, és békés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: